This paper presents a collaborative research (Lenoir, 1996; Desgagné, 1997), aimed at designing an innovative teachers training about nutrition education. This issue represents a school’s challenge based on a multidisciplinary approach including, cultural, economic, psychological and social aspects

Nigris, E., Balconi, B. (2015). “Cibo, cultura identità”: un modello formativo innovativo di educazione alimentare. PEDAGOGIA PIÙ DIDATTICA, 1(2).

“Cibo, cultura identità”: un modello formativo innovativo di educazione alimentare

NIGRIS, ELISABETTA
Primo
;
BALCONI, BARBARA
2015

Abstract

This paper presents a collaborative research (Lenoir, 1996; Desgagné, 1997), aimed at designing an innovative teachers training about nutrition education. This issue represents a school’s challenge based on a multidisciplinary approach including, cultural, economic, psychological and social aspects
Articolo in rivista - Articolo scientifico
Key words: food education, teacher training, collaborative research
Italian
2015
1
2
none
Nigris, E., Balconi, B. (2015). “Cibo, cultura identità”: un modello formativo innovativo di educazione alimentare. PEDAGOGIA PIÙ DIDATTICA, 1(2).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10281/90643
Citazioni
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
Social impact